Alles wat u moet weten over zonnepanelen

Lees het nu in onze gratis 'Zonnepanelen Gids' 

Wat staat in deze  gids? (18 pagina's)

In een aantal korte, heldere hoofdstukken worden de basisbegrippen van zonnestroom systemen uitgelegd. Het principe van ‘salderen’ wordt behandeld, evenals de financiële onderbouwing van de aanschaf van een zonnestroomsysteem. Met deze informatie kunt u eventuele offertes beter beoordelen, en meer gerichte vragen stellen aan verkopende partijen.
 
De bedoeling van de gids is om u handvaten te geven bij de afweging om wel of niet zonnepanelen te kopen, en zo ja, welke?.
 
Natuurlijk kunt u ook het web afstruinen op zoek naar relevante informatie over zonnepanelen, maar wij hebben het initiatief genomen om alle belangrijke informatie voor u in een 18 pagina's tellende gids te bundelen.
 
Doe er uw voordeel mee! 
Wat gaat u leren:
Het verschil tussen typen zonnepanelen
Het verschil tussen typen omvormers
U krijgt inzicht in de opbrengst en kosten van zonnepanelen
Wat is salderen? Hoe zit het met de BTW teruggave en wat komt er kijken bij een goede installatie? 
Ontvang gratis onze gids
* Door het downloaden van deze gids, gaat u akkoord met het ontvangen van tips, advies en informatie van de Zonnefabriek

De auteur

Natuurkundige Hessel van den Berg werkte jarenlang bij SMA, een Duitse fabrikant van omvormers en al jarenlang marktleider. Hij was daar verantwoordelijk voor technische berekeningen van zonnestroom projecten, het oplossen van technische vraagstukken en training van zonnestroom professionals in de Benelux. 
 
De Zonnefabriek vroeg hem om terug te komen naar Nederland en het 'technisch geweten' van de Zonnefabriek te worden. Tot onze grote tevredenheid ging Hessel graag op dat verzoek in.